Μεταλλικά μπωλ

SINGING BOWL

SINGING_BOWL
SINGING_BOWL
SINGING_BOWL
SINGING_BOWL
SINGING_BOWL
SINGING_BOWL
SINGING_BOWL
ΔΩΡΙΣΕ ΕΝΑΝ ΗΧΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ Ή ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ!!

TO ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ SINGING BOWL : ΔΟΝΗΣΗ, ΠΑΛΜΟΣ, ΗΧΟΣ ΓΕΦΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ!!

Τιμή: από 40 € μέχρι 300 €.

Το σύμπαν αντηχεί την κίνηση των πλανητών (Πυθαγόρας), ο άνθρωπος είναι ήχος και ο καθένας διακρίνεται από τον δικό του χαρακτηριστικό ήχο. Οι ατομικές δονήσεις συνθέτουν την κάθε προσωπικότητα.

Πριν από 4.000 χρόνια, τα κείμενα των Βεδών (θρησκευτικά κείμενα στη σανσκριτική γλώσσα, Ινδία, 2000 π.Χ.) αποτέλεσαν την αφετηρία μιας θεραπείας η οποία βασίζεται στους ήχους και πρεσβεύει τη δυνατότητα που έχει ο άνθρωπος να παραμένει υγιής, ερχόμενος σε αρμονία με το σώμα του. Τα πάντα στη φύση αναζητούν την αρμονία, άρα και ο άνθρωπος θεωρείται υπεύθυνος για την εύρεση αυτής ή της δυσαρμονίας. Τα (Θιβέτ – Νεπάλ) Singing bowl σε βοηθούν να βρεθείς σε αρμονία, λόγω των σφαιρικών ήχων και των δονήσεων που νιώθεις, όταν το δονείς με τον ξύλινο κύλινδρο (χτυπώντας ή ακουμπώντας κυκλικά και συνεχώς το χείλος της μεταλλικής επιφάνειάς τους , καθώς συνήθως συνιστούν κράμα από 7 ή 9 μέταλλα): αρχικά στην παλάμη και από εκεί μέσω του χεριού, αυτές εισχωρούν σε όλο το σώμα - το οποίο αποτελείται κατά 70% από νερό. Όπως τα ομόκεντρα κύματα που δημιουργεί η πτώση ενός βότσαλου στην επιφάνεια μιας λίμνης, ομοίως εξαπλώνονται οι δονήσεις από το Singing bowl στο ανθρώπινο σώμα. Εάν στο τελευταίο δεν υφίστανται σημεία που φράζουν την ενέργεια, τότε οι δονήσεις ρέουν χωρίς εμπόδιο και εξωτερικεύονται από τα δάχτυλα των ποδιών και τις ρίζες των μαλλιών. Αν, πάλι, έχουν δημιουργηθεί πολλαπλά φράγματα μες στο σώμα, εξαιτίας του σύγχρονου τρόπου ζωής, τότε οι δονήσεις σταματούν στα σημεία αυτά και προσπαθούν να τα διανοίξουν ώστε να ρέει ξανά η ενέργεια.

Το Singing bowl σου προσφέρει την ευκαιρία να καθαρίσεις το σώμα και το χώρο σου από την αρνητική ενέργεια και να την αντικαταστήσεις με θετική. Έτσι, διαλογίζεσαι και, επιπλέον, ανακαλύπτεις το σώμα σου ξανά νιώθοντας τη ροή των ήχων. Με το Singing bowl μπορείς να κάνεις διαλογισμό με ήχο, ηχομασάζ και ηχοθεραπεία.

* Τα SINGING BOWL συνοδεύονται από ξύλινη βάση ή μαξιλάρι ένα ξύλινο στικ και ένα δερμάτινο στικ.
* Τα Κύμβαλα συνοδεύονται από υφασμάτινη θήκη με φερμουάρ.
* Οι κουδούνες συνοδεύονται από ένα ξύλινο στικ και ένα DORJE.
Κατασκευή & Ανάπτυξη ιστοσελίδων | qualityweb